The Franchise
Jurassic World: Fallen Kingdom Cover Art
Jurassic World Cover Art
Jurassic Park 3 Cover Art
The Lost World: Jurassic Park Cover Art
Jurassic Park Cover Art
Jurassic World: Fallen Kingdom
NU IN DE BIOSCOOP
 • Video
 • Gallerij
 • Over

Over de film

In het 3D actie-spektakel JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM!

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden.

Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

In dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit zullen Jeff Goldblum en BD Wong weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Jurassic World
Bestel je favoriete Jurassic films on Blu-ray, DVD, & Digital HD
 • Video
 • Gallerij
 • Over

Over de film

Vlakbij de kust van Costa Rica, ligt het Jurassic World luxe resort, de habitat voor een aantal genetisch gemanipuleerde dino’s, inclusief de angstaanjagende en intelligente Indominus rex. Wanneer dit gigantische wezen ontsnapt, ontstaat chaos en paniek bij de andere bewoners van het eiland. Voormalig militair en dierenexpert (Chris Pratt) moet zijn speciale vaardigheden gebruiken om twee jonge broertjes en de rest van de toeristen te redden van een prehistorische aanval.

Koop nu

On Demand
 • Check with your local service provider for availability.1
Jurassic Park 3
BESTEL JE FAVORIETE JURASSIC FILMS ON BLU-RAY, DVD, & DIGITAL HD
 • Gallerij
 • Over

Over de film

Keer terug naar de avontuurlijke wereld van prehistorische dino's in Jurassic Park III, waar de mens het opneemt tegen gevaarlijke roofdieren in de ultieme strijd op overleving. Het avontuur start wanneer erkent paleontoloog Dr. Alan Grant (Sam Neill) meegaat met het rijke koppel (William H. Macey en Téa Leoni) op een luchtreis rond Isla Sorna, InGen's vroegere thuis voor het kweken van prehistorische wezens. Nadat ze op het eiland stranden, ontdekt Dr. Grant dat de bewoners van het eiland niet zijn wat ze lijken en dat de natuurlijke bewoners slimmer, sneller, sterker en brutaler geworden zijn dan hij ooit had durven dromen. Executive producer Steven Spielberg zorgt voor een visueel verbluffende blockbuster met nieuwe dino's en special effects die je moet zien om ze te geloven.

Koop nu

On Demand
 • Check with your local service provider for availability.
The Lost World: Jurassic Park
Bestel je favoriete Jurassic films on Blu-ray, DVD, & Digital HD
 • Gallerij
 • Over

Over de film

Regisseur Steven Spielberg brengt je terug naar Jurassic Park, met meer dino's, actie en visuele effecten. Vier jaar na de ramp op het eiland proberen twee groepen te overleven tussen de dinosaurussen.

Koop nu

On Demand
 • Check with your local service provider for availability.
Jurassic Park
Bestel je favoriete Jurassic films on Blu-ray, DVD, & Digital HD
 • Video
 • Gallerij
 • Over

Over de film

Ervaar één van de strafste films in de geschiedenis met regisseur, Steven Spielberg's, ultieme Jurassic Park. Met Oscar®-winnende visuele effecten de grensverleggende manier van film maken.

Koop nu

On Demand
 • Check with your local service provider for availability.